Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping Village Montescudaio

Toscane

  • Vlakbij Volterra
  • Zwembaden met glijbanen
  • Stacaravan met airconditioning

Genieten van de Toscaanse cultuur en natuur met de leukste in- en outdoor activiteiten? Dan zit je bij Camping Village Montescudaio goed! Bereid je alvast voor op een onvergetelijke vakantie.

Midden in de mediterrane bossen van Italië ligt Camping Village Montescudaio. Deze camping biedt volop waterpret met zijn ligging aan de zee en drie zwembaden op het terrein, perfect voor een verfrissende duik. De prachtige omgeving is ideaal voor wandelingen langs schilderachtige paden. Na een dag vol avontuur kun je genieten van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants op de camping.

Plezier voor jong en oud

Met vier verschillende zwembaden beleef je hier heerlijke dagen op en in het water. Zo begin je elke dag op een fijne manier met een frisse duik. Dit is een ideale bestemming voor een vakantie met het gezin. Kinderen zijn hier van harte welkom en speciaal voor hen is er een miniclub aanwezig. Hier ontvangt het animatieteam jouw kinderen met open armen en zorgen zij iedere keer weer voor blije gezichten. Met een groot aanbod aan sportfaciliteiten, kun jij elke dag jouw energie kwijt tijdens het basketballen, voetballen en volleyballen.

Een prachtige omgeving

Huur een fiets en ontdek de omgeving. Of kies ervoor om de omgeving te verkennen te voet? Hoe dan ook, je staat versteld van het adembenemende uitzicht. Montescudaio ligt mooi gelegen in een bosrijke omgeving tussen de Toscaanse heuvels. Terwijl de zon je iedere keer weer groet kom heerlijk tot rust in de omgeving. Wil je even uitwaaien aan zee? Op slechts zes kilometer van de camping vandaan, bevindt zich een strand. En vergeet de historische steden dichtbij de camping niet! Steden als Volterra zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier ontdek je de meest historische gebouwen van Toscane. Dus wil je graag cultuur snuiven? Dan weet je waar je moet zijn.

Luxe verblijven in een stacaravan

Voor je het weet is de dag alweer voorbij. Gelukkig is het dankzij de luxe en gloednieuwe stacaravans op Camping Village Montescudaio elke dag een feest om naar bed te gaan. Hier slaap je namelijk in een comfortabel bed. Tel daar de airconditioning bij op en je hebt met zekerheid een goede nachtrust te pakken. Met een oppervlakte van 35 vierkante meter, heb je ook nog eens alle ruimte. En weet je wat het allerfijnste is? Er is WiFi beschikbaar in elke stacaravan!

Camping Village Montescudaio op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Toscana.nl